buğday ile buğday için ürünler (9)

Dirsek

Dirsek

Makarna, sert buğday irmiğinden hazırlanır ve dirsek şeklinde sunulur. Ürün, iyi üretim uygulamalarına uygun olarak üretilir ve paketlenir. Ürün ve ambalajı, yürürlükteki Cezayir gıda yasalarının tüm hükümlerine uygundur. Model: Plastik Poşet 400g
UZUN PASTA SPAGETTİ - KARIŞIK BUĞDAY NB#2. 500g

UZUN PASTA SPAGETTİ - KARIŞIK BUĞDAY NB#2. 500g

Tunuslular makarna kalitesi konusunda oldukça talepkardır, bu da "TUNUS'TA ÜRETİLMİŞ" makarnanın dünyadaki en iyi standartlarda olmasının nedenini açıklıyor. Tunus hükümeti, %100 Durum irmiği unu ile yapılmamış herhangi bir makarnanın ihracatını veya satışını kısıtlamaktadır. Bu, makarnamızın kalitesini garanti etmenin bir diğer nedenidir. Tüm Spagetti Makarna'mız, premium kalitede makarna üretme geleneğine uygun olarak yapılmaktadır. Ürün Adı: Makarna Ana Malzeme: Karışık Buğday (Yumuşak Buğday ve Sert Buğday) Makarna Türü: Spagetti Şekil: İp Ambalaj: Torba, Toplu Ağırlık (kg): 500 gr Marka: MEDILIFE Raf Ömrü: 2 yıl Menşei: Tunus
Tam buğday irmik kuskusu. MEDILIFE Kuskus 1kg - Kahverengi Kuskus. MEDILIFE Kuskus

Tam buğday irmik kuskusu. MEDILIFE Kuskus 1kg - Kahverengi Kuskus. MEDILIFE Kuskus

Kuzey Afrika ve Orta Doğu'nun bazı bölgelerinde, kuskus en iyi konfor yiyeceği olarak kabul edilir. Pirinç, Pers mutfağı için ya da makarna, İtalyanlar için neyse, kuskus da neredeyse kutsal bir yiyecek olarak saygı görür - her gün keyifle yenmesi gereken ve özel günlerde süslenmesi gereken bir yiyecek. Bugün, çoğu insan sadece kutunun içinde bir tat paketiyle birlikte gelen fabrika üretimi versiyonunu tanıyor. Ancak, kuskusun özünde hızlı yiyeceklerin tam tersidir. El yapımıdır ve buna göre tadına varılır. Tunuslular, sütle ıslatılmış ve tarçın, portakal çiçeği suyu, şeker ve bademle tatlandırılmış çok ince, kabarık kuskus servis ederler. Libyalılar ve Mısırlılar da kuskusu tatlı olarak yer - ilki hurma, susam ve bal ile, ikincisi ise tereyağı, tarçın, krema ve kuru üzüm ile. Ne ile birlikte servis edilirse edilsin, kuskusun en önemli yönü topluca servis edilmesidir. Paylaşılması ve gülüşler ve sohbet eşliğinde tadına varılması amaçlanmıştır. Gönderim: Deniz Yolu 1 kg: 22 008 kg 20' konteynerde 25 kg: 20 000 kg 20' konteynerde 500g: 22 000 kg 20' konteynerde
Sert buğday kuskusu. Orta taneli kuskus

Sert buğday kuskusu. Orta taneli kuskus

Kuzey Afrika ve Orta Doğu'nun bazı bölgelerinde, kuskus en iyi konfor yiyeceği olarak kabul edilir. Pirinç, Pers mutfağı için ya da makarna, İtalyanlar için neyse, kuskus da neredeyse kutsal bir yiyecek olarak saygı görür - her gün keyifle yenmesi gereken ve özel günlerde süslenmesi gereken bir yiyecek. Bugün, çoğu insan kutunun içinde bir lezzet paketiyle birlikte gelen fabrika üretimi versiyonunu tanıyor. Ancak, kuskusun özünde hızlı yiyeceklerin tam tersidir. El yapımıdır ve buna göre tadına varılır. Tunuslular, sütle ıslatılmış ve tarçın, portakal çiçeği suyu, şeker ve bademle tatlandırılmış çok ince, kabarık kuskus servis ederler. Libyalılar ve Mısırlılar da kuskusu tatlı olarak yer - ilki hurma, susam ve bal ile, ikincisi ise tereyağı, tarçın, krema ve kuru üzüm ile. Ne ile birlikte servis edilirse edilsin, kuskusun en önemli yönü topluca sunulmasıdır. Paylaşılması ve kahkaha ve sohbetle birlikte tadına varılması amaçlanmıştır.
Kuskus 25kg. Sert buğday kalın taneli kuskus - 25kg kraft torbada kuskus

Kuskus 25kg. Sert buğday kalın taneli kuskus - 25kg kraft torbada kuskus

Herkes, kuskusu Kuzey Afrika mutfağının bir elçisi ve Akdeniz mutfak sanatının zarafetinin özeti olarak görmektedir. Zengin geleneği ile kuskus, dünyadaki en çekici ve gizemli yemeklerden biri olmaya devam etmektedir. Amerika'da kuskus genellikle bir yan yemek olarak, tabağın yanında bulunan bir nişasta olarak kabul edilir. Ancak Kuzey Afrika ve Orta Doğu'da, yemeklerin merkezinde ve çok daha çok yönlüdür. Hem tuzlu hem tatlı olarak, ya yalnız başına ya da daha büyük bir yemeğin bileşeni olarak servis edilebilir. Kuzey Afrika ülkelerinde genellikle et veya sebze yahni ile birlikte sunulur. Tunuslular, genellikle kök sebzeler ve kabakların karışımı olan bir sebze yahni ile servis edilen bir kuskus yemeğini çok değerli bulurlar. Genellikle kuskus yahniye domates eklerler. Libya'da ise bazen irmik yerine darı ile yapılır ve en sık kuzu eti ile servis edilir. Tunuslular, kuskuslarını Harissa ile bolca baharatlandırmayı severler ve onu bir balık bouillabaisse ile birlikte sunarlar.
FUSILLI MAKARNA - Kısa Makarna %100 DURUM BUĞDAYI NB 2

FUSILLI MAKARNA - Kısa Makarna %100 DURUM BUĞDAYI NB 2

Tüm "SEBZE FUSİLLİ" ürünlerimiz, Kanada'dan ithal edilen en kaliteli Durum Buğdayı İrmik Unu kullanılarak, premium kalitede sebze fusilli üretimi geleneğine uygun olarak yapılmaktadır. "SEBZE FUSİLLİ" ürünlerimizin geniş bir şekil yelpazesi mevcuttur, hepsi %100 Tunus'ta üretilmiş olup en yüksek kalite standartlarına sahiptir ve tamamı %100 Kanadalı Durum irmik unuyla yapılmıştır. Ana Malzeme: Durum Buğdayı Makarna Türü: Fusilli Ambalaj: Poşet, Toplu Ağırlık (kg): 500 gr Sertifikalar: FDA, HACCP, ISO, KOSHER, CEI, Synergy PRP 22000 Marka Adı: MEDILIFE Raf Ömrü: 2 yıl Menşei: Tunus
M'hamsa 500g torbada - İnci kuskus 500g MEDILIFE torbada

M'hamsa 500g torbada - İnci kuskus 500g MEDILIFE torbada

MEDILIFE Pearl Couscous, Kuzey Afrika'nın en popüler yemeğinin muhteşem hikayesini keşfetmenin tek yoludur ve dünya genelinde takdir edilmektedir. Günümüzde, her yerde insanlar Kuskusu Kuzey Afrika mutfağının elçisi ve Akdeniz mutfak sanatının zarafetinin özeti olarak görmektedir. Zengin geleneği ile tam buğday kuskusu, dünyanın en çekici ve gizemli yemeklerinden biri olmaya devam etmektedir. Gönderim: Deniz Yolu 1 kg: 22 008 kg 20' konteynerde 25 kg: 20 000 kg 20' konteynerde 500g: 22 000 kg 20' konteynerde
UZUN PASTA SPAGETTİ - KATI BUĞDAY SPAGETTİ NB#2 500 g

UZUN PASTA SPAGETTİ - KATI BUĞDAY SPAGETTİ NB#2 500 g

Tunuslular makarna kalitesi konusunda oldukça talepkardır, bu da "TUNUS'TA ÜRETİLMİŞ" makarnanın dünyadaki en iyi standartlara sahip olmasının nedenini açıklıyor. Tüm Spagetti Makarna, premium kalitede makarna üretimi geleneğine uygun olarak yapılmaktadır. Makarna, sağlıklı, besleyici ve doyurucu yemekler için mükemmel bir temel oluşturur: makarna genellikle lif açısından zengin sebzeler ve baklagiller, kalp dostu balıklar ve tekli doymamış yağlar, antioksidan açısından zengin domates sosu ve protein dolu peynirler, kümes hayvanları ve yağsız etlerle birlikte tüketilir. Ürün Adı: Makarna Ana Malzeme: Sert Buğday İşleme Türü: Kurutulmuş Makarna Şekil: İp Ağırlık (kg): 500 gr Makarna Türü: Spagetti Ambalaj: Torba, Toplu Marka Adı: MEDILIFE Menşei: Tunus
Orzo Çorbası. MEDILIFE Orzo 250g Torbada - Orzo Darı 250g

Orzo Çorbası. MEDILIFE Orzo 250g Torbada - Orzo Darı 250g

Herkes, Kuskusu Kuzey Afrika mutfağının bir elçisi ve Akdeniz mutfak sanatının zarafetinin özeti olarak görmektedir. Zengin geleneği ile kuskus, dünyanın en çekici ve gizemli yemeklerinden biri olmaya devam etmektedir. Amerika'da kuskus genellikle bir yan yemek olarak, tabağın yanında yer alan bir nişasta olarak kabul edilir. Ancak Kuzey Afrika ve Orta Doğu'da, yemeklerin merkezinde ve çok daha çok yönlüdür. Hem tuzlu hem de tatlı olarak, yalnız başına ya da daha büyük bir yemeğin bileşeni olarak servis edilebilir. Kuzey Afrika ülkelerinde genellikle et veya sebze yahni ile birlikte sunulur. Tunuslular, genellikle kök sebzeler ve kabakların karışımından oluşan bir sebze yahni ile servis edilen bir kuskus yemeğini çok değerli bulurlar. Genellikle kuskus yahniye domates eklerler. Libya'da ise bazen irmik yerine darı ile yapılır ve en çok kuzu eti ile servis edilir. Tunuslular, kuskuslarını Harissa ile bolca baharatlandırmayı severler ve onu bir balık bouillabaisse ile birlikte sunarlar. Gönderim: Denizle 1 kg: 22 008 kg 20'lik konteynerde 25 kg: 20 000 kg 20'lik konteynerde 500g: 22 000 kg 20'lik konteynerde